Přijměte pozvání do dílničky mladé zlatnice, která svému řemeslu dokonale propadla, svá umělecká díla netvoří pouze rukama, ale i srdcem. Do každého šperku je vložen příběh, každý šperk si nese své tajemství a poselství. Každý šperk je prostě stoprocentní originál s duší. Zlatnice Adéla se může chlubit mnohaletým studiem svého oboru na těch nejprestižnějších školách. Její teoretické znalosti zároveň s bohatou praktickou přípravou pod vedením zlatnických mistrů, její vlastní zkušenosti z tvorby, kreativita a cit pro šperk dělají z jejích šperků opravdu mistrovské díla.

prsten

Projděte si její kouzelnou dílničku, pokochejte se jejími zlatými, nebo stříbrnými prsteny, náušnicemi, řetízky a nezapomeňte také navštívit soubor ukázek z její zakázkové tvorby. A zde je právě to pravé místo pro vás. Prostě jedinečná nabídka pro každou ženu, která touží být originální, chce být svá a potřebuje přesně ten šperk, který souzní s její duší, s jejím vnitřním světem, nebo se zážitky. Napadlo vás vůbec, že byste mohla mít šperky ruční výroby adelvomack.com jenom sama pro sebe? Prostě takovou jistotu naprosté jedinečnosti, jistotu, že identický prstýnek, nebo řetízek, nemá žádná jiná žena na světě? Nadchla vás tato představa?

prsteny

Myslím, že ano, je to totiž naprosto ojedinělá nabídka na výrobu šperku na zakázku. Nejde jen o přeměření síly prstu, nebo snad krku, autorce těchto šperků jde skutečně o vás, o vaši duši. Chce vás osobně poznat, protože tak nejlépe vycítí, kde je vaše podstata. Budete jí vyprávět, co byste chtěli do vašeho šperku skrýt za pocity. Šperk totiž dokáže vyzařovat obdiv k horám, splynutí s přírodou nebo lásku k vašim dětem. Tato nabídka je opravdu ojedinělá a pozor, ona není jen pro dámy. Zlatnice Adéla tvoří také prsteny zásnubní, takže pokud si k ní najde cestu mladý muž, který chce v nejbližší době svoji přítelkyni požádat o ruku, popíše jí, jaké poselství by měl zásnubní prstýnek přinášet, vnese do podoby prstenu všechny vzpomínky nebo sny podle přání. Tak neváhejte, nechte si stvořit šperk s duší.