Uvidíte-li tyto úžasné a stylové kousky, poznáte, že tento kousíček lesa může být také stejně plnohodnotný, jako kabelky z ostatních materiálů.  Dřevěné kabelky vypadají velice jednoduše, přesto však jsou stejně užitečné, jako každá jiná kabelka, kterou v šatníku vlastníme. Jako každá kabelka, i tato dřevěná kabelka v sobě ukrývá mnoho kapes, a zrovna tak přihrádek. Nabízí tak své majitelce naprosto stejný komfort jako ostatní módní doplňky.
na podzim

Dřevo a kůže

Mnoho z těchto stylových kousků je kombinací dřeva a kůže, nebo také textilie. Ale dřevo zde hraje vždy základní prvek tohoto neobvyklého doplňku. Takováto dřevěná kabelka je vždy vysoce elegantním doplňkem a praktickým kouskem pro všechny druhy událostí. Zpracování každého tohoto módního kousku je vždy originální a velice precizní. Kdo klade důraz na jednoduchost a čisté linie, zcela jistě si najde mezi těmito doplňky své oblíbené favority.

Doba dřevěná

Ze dřeva lze vyrobit vlastně cokoliv. Například na trhu se již objevují tyto doplňky, které jsou vyrobené ze dřeva:
·         Hodinky
·         Sluneční brýle
·         Prstýnky
·         Náramky
·         Spony do vlasů,
·         Kravaty
·         Motýlky
·         Peněženky
·         Boty

Společenská událost si žádá eleganci

Dřevěné kabelky se naprosto hodí i pro společenské události. Uložíte v nich všechny potřebné a důležité drobnosti, a navíc s tímto originálním, a přesto elegantním kouskem budete naprosto nepřehlédnutelná. Tak jako u každé kabelky, i u té společenské je důležité, aby měla tvrdé dno. Důležité drobnosti, které budete během večera potřebovat, se vám v takové kabelce nerozkutálí, jako například v kabelkách z textilií. 
řez stromem
Tyto neotřelé doplňky jsou k dostání v rozličných odstínech dřeva, nebo i barvách a typech dřeva.
Jsou to tedy kabelky, které se hodí pro každou společenskou událost. Uvnitř jsou vyložené krásnými textiliemi. Jsou neodolatelné svým vzhledem a originalitou. Nabízejí se elegantní psaníčka všech druhů. Některé z těchto kabelek jsou opatřeny řetízkovým uchem, abyste ji nemusela celý večer držet v ruce. Všechny dřevěné kabelky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů.

Related Post